Veelgestelde vragen

Algemeen

Switch combineert wetenschap, technologie, licht en geluid in de lessen waardoor je een unieke beleving hebt. Daarbij staan onze personal trainers voor je klaar om van jou workout een feestje te maken.

Onze membership consultants zullen je wegwijs maken in de club en je voorstellen aan de Personal Trainers zodat zij weten dat jij de eerste paar lessen meer aandacht nodig hebt.

Dit kan zowel via de SWITCH app als via de website.

De les zal altijd doorgaan ook al is er maar 1 iemand ingeschreven.

Er zijn douches aanwezig. Je hoeft geen handdoek mee te nemen. Deze liggen voor je klaar.

SWITCH is een HIIT concept, dat wil zeggen een combinatie van zowel cardio als krachttraining. We gebruiken 3 verschillende trainingsstations. Dagelijks hebben we een nieuwe workout die samengesteld is op basis van wetenschap én ervaring van onze Personal Trainers.

Zwangere vrouwen kunnen bij ons deelnemen aan de workouts. (Tenzij de dokter heeft geadviseerd dat het niet verstandig is om te sporten). Mocht dit het geval zijn, dan is het mogelijk om het lidmaatschap te pauzeren.

Alle data die verzameld wordt tijdens de workout zullen teruggekoppeld worden naar jouw persoonlijk profiel in de app. Hier kan je vervolgens je progressie inzien maar ook je volgende sessie boeken.

Je hartslag wordt gemeten door een hartslagmeter. Dit is een band om je middel.

De hartslagmeters zijn zowel te koop als te huur, vraag de club naar de mogelijkheden.

Nee, Het is ook mogelijk om bij ons de hartslagmeter te huren. Je mag ook zonder hartslagmeter trainen maar dat heeft niet onze voorkeur.

Er zijn kluisjes aanwezig in de kleedkamers die groot genoeg zijn om je sporttas in op te bergen. Voor de kleinere spullen hebben wij ook kluisjes in de wachtruimte.

We werken met een wachtlijst. Mocht iemand zich uitschrijven voor de les die al vol zit, zal de eerstvolgende in de wachtrij uitgenodigd worden om deze plaats over te nemen.

Nee hoor, bij SWITCH zorgen wij voor uw handdoeken.

Je kunt niet individueel sporten bij SWITCH. Wij geloven dat we onze leden in groepsverband beter kunnen motiveren en er harder gewerkt wordt. Dit vinden wij ook veel gezelliger.

Ja, hier zijn zeker mogelijkheden voor. De membership consultants kunnen dit samen met je bespreken.

Vanaf 16 jaar mag er gesport worden.

Abonnement

Je kunt je inschrijven via de website of loop bij ons binnen en schrijf je in aan de balie.

Je hoeft geen inschrijfkosten te betalen.

Alle lidmaatschappen bij SWITCH zijn maandelijks opzegbaar en hebben een opzegtermijn van 1 maand.

Wij verkopen én verhuren de hartslagmeters. De hartslagband is een unieke tool om je beter te kunnen coachen. Zonder band trainen kan ook maar heeft niet onze voorkeur.

U kunt uw lidmaatschap opzeggen bij ons aan de balie.

Wij volgen hiervoor de AVG wetgeving en gaan vertrouwelijk met uw gegevens om.

Het is mogelijk uw abonnement tijdelijk te bevriezen of te pauzeren, neem hiervoor contact op met de membership consultant.

Staat jou vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via info@switchthegym.nl