hero

De workout

SCROLL

Een complete sportervaring

Switch the Gym is een totaalconcept van hypermoderne work-outs, luxueuze service en een ongedwongen sfeer. Een begrip dat je zelf moet ervaren. Wij nemen je mee in wat je mag verwachten.

Switch community

1. De opmaat naar..

Bij binnenkomst merk je het meteen: wij zijn van de persoonlijke aanpak. Zo kent iedere medewerker je bij naam en houden we rekening met je voorkeuren. Of je jouw work-out het liefst met cardio of kracht begint, bijvoorbeeld.

Je gaat vervolgens richting de wachtruimte, centraal in de gym. Om nog even met de andere sporters te kletsen, of een momentje van rust te pakken voordat het trainingsgeweld in de studio begint. Handdoek nodig? Die ligt voor je klaar. En eventuele eigendommen, daar heb je geen omkijken meer naar. Dit door onze kluisjes met digitaal slot.

2. De work-out

Zodra de deuren van de sportstudio open gaan, kan het echte werk beginnen. In de 55 minuten die volgen, train je je hele lichaam met een explosieve mix van cardio en kracht. Je rent, roeit en gebruikt gewichten. Onder meer het calorieverbruik en de hartslag van jou en je groepsgenoten zie je realtime op de schermen terug. Zo sport je op je eigen niveau, maar met de motiverende kracht van bewegen in teamverband.

Hoe een doorsnee training eruitziet? De aanwezige Switch’ers worden in twee groepen opgedeeld en gaan aan de slag met:

Altijd professionele begeleiding tijdens de workouts
Wij zijn Switch the Gym

3. De drang naar meer

Zijn de 55 minuten voorbij? Dan is het tijd om weer even af te kicken van dit intense adrenalineshot. Jouw personal trainer geeft je bij de deur nog een advies, compliment of simpelweg een welgemeende high five mee. Dan kan – voor wie zin heeft – het napraten in de gezamenlijke ruimte beginnen. Net als het filosoferen over jouw volgende sportmoment. Want dat is wat een effectieve Switch-sessie met je doet.

Al die service en luxe is natuurlijk prachtig. Maar minstens zo belangrijk: het behalen van resultaat. In onze Switch the Gym-app worden onder meer je work-outs en verbrande calorieën geregistreerd. Op die manier zie je altijd in één oogopslag hoe goed je bezig bent. Dat geeft inzicht, houdt scherp en motiveert. Ook voor jou, wedden?

Zelf ervaren?

Boek nu een gratis proefles of proefweek

Verantwoord trainen en herstellen

Wellicht goed om te weten: ook met een blessure kun je gewoon bij ons terecht. Onze trainers weten wat dan wel en niet verstandig is en maken ter plekke een plan op maat. We helpen blessures daarnaast actief te voorkomen. Onder andere met de persoonlijke begeleiding van onze professionals, en de schermen waarop je continu ziet hoe je de krachtsoefeningen goed en verantwoord uitvoeren moet.

Bekijk onze trainers

Switch the gym zelf een keer ervaren?