hero

Crossfit in Tilburg

SCROLL

Persoonlijke trainingen met de elementen van crossfit in Tilburg

Crossfit blijft maar winnen aan populariteit. En dat is begrijpelijk: het is een effectieve, leuke en gevarieerde manier om fit te worden en blijven. Ben je nieuwsgierig naar crossfit en de voordelen die het biedt? Bij Switch the Gym Tilburg hebben we een trainingsaanpak ontwikkeld die veel van de krachtige elementen van crossfit omvat, maar met een eigen, unieke twist. 

Werken aan kracht en uithoudingsvermogen

Crossfit staat bekend om zijn high-intensity work-outs en functionele bewegingen die je helpen om zowel kracht als uithoudingsvermogen op te bouwen. In onze studio in Tilburg hebben we deze principes van crossfit geïntegreerd in onze eigen trainingen. We zijn weliswaar geen officiële crossfit-gym, maar onze trainingen hebben absoluut overeenkomsten. 

Crossfit richt zich vaak op functionele bewegingen zoals tillen, trekken en duwen. Bij Switch the Gym maken wij gebruik van vergelijkbare oefeningen die je dagelijkse leven gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen zoals squats, deadlifts en kettlebell-swings, die je kernkracht en algehele fitness enorm verbeteren. 

Samen op weg naar een fitter bestaan

Sporten kan best eenzaam voelen. Bij ons ben je gelukkig nooit alleen. Een van de grootste aantrekkingskrachten van crossfit is het sterke wij-gevoel en de support van de andere sporters. Dat gevoel ervaar je bij ons ook. Tegelijkertijd snappen we het ook als je liever individueel aan je doelen werkt. Daar hebben we rekening mee gehouden. Onze studio in Tilburg is op zo’n manier belicht dat je veel privacygevoel hebt. Zeker als je het combineert met de opzwepende muziek. Onze energieke, high-intensity trainingsessies motiveren je en helpen om snel vooruitgang te boeken. Een training bij Switch the Gym duurt 55 minuten, inclusief warming-up en coolingdown. In die relatief korte tijd train je op jouw niveau en met jouw hartslag als uitgangspunt – je draagt de hele tijd een hartslagmeter – je lichaam. 

Wij zijn Switch the Gym

Personaliseerbare trainingen en persoonlijke aandacht

Net als bij crossfit bieden we bij Switch Tilburg trainingen die worden aangepast aan jouw ervaringsniveau en doelen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde sporter; onze trainers zorgen ervoor dat jij de juiste begeleiding krijgt om je persoonlijke doelen te bereiken. Wil je een van onze sessies zelf eens meemaken? Boek dan een vrijblijvende proefles, kom langs en ervaar zelf hoe wij je kunnen helpen om fitter, sterker en gezonder te worden! 

Vestiging proefles:

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de voordelen van crossfit-elementen in een groepsles-setting, onze  work-outs of het Switch-concept in het algemeen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Een gezondere toekomst wacht!

Zelf ervaren?

Boek nu een gratis proefles of proefweek

Reviews

Happy Customers

Lees de ervaringen van onze leden

Ik ben Jeroen en sport nu zo'n 2 jaar bij Switch in Veldhoven. Na het zien van resultaten van anderen die hier trainen en het feit dat ik zelf wat wou afvallen ben ik destijds begonnen met 2x per week een les te volgen. Door de progressie die ik zag (-10kg binnen 6 maanden), de sfeer binnen en buiten de gym en de legitieme interesse in je als persoon, door zowel de trainers als baliemedewerkers, zorgde er voor dat dit al vrij snel naar 3x per week ging. Ik voelde me welkom en genoot van de trainingen ondanks dat deze tijdens Corona buiten waren en het soms wat koud kon zijn.

thumbnail

Jeroen

Hoi ik ben Yasemin, 32 jaar en moeder van twee kinderen. Ik sport nu de afgelopen anderhalf jaar regelmatig vier keer per week bij Switch The Gym. Wat mij bindt aan Switch is het unieke concept van verlichting en muziek, gecombineerd met motiverende coaches die je altijd aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. De trainers tillen de sportschool echt naar een hoger niveau, nog nooit heb ik me zo op mijn gemak gevoeld tijdens het sporten. Zij staan altijd klaar om je te helpen en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen. Dit alles gecombineerd met de fijne sfeer laat mij steeds weer met veel motivatie terugkeren naar de volgende sessie!

thumbnail

Yasemin

Hey I’m Dan, 32, single, Engineer. I’ve been at switch for 6 months and enjoying it big time. I train 3-4 times a week, currently I’m using switch to get back into rugby shape after surgery. I really enjoy the full emersion of the switch experience, get out of my head of daily troubles and focus on working hard for the hour session. Using the heart rate monitor I’m able to see real time feed on my heart rate and I’m able to track my progress. Im a person who enjoys some encouragement in the gym and for me the instructors hit the spot in giving me that extra push. Overal, Switch is the finest gym experience I’ve ever had im I’m looking forward to every session and making it a part of daily fitness life. 🤙🏻

thumbnail

Dan

Op je eigen niveau trainen in groepsverband

Voor iedere sporter een passend abonnement

Uitdagend voor beginners tot gevorderden