hero

Crossfit in Eindhoven

SCROLL

Persoonlijke trainingen met de elementen van crossfit in Eindhoven

Crossfit is ontzettend populair en dat is niet zonder reden. Het is een effectieve, plezierige en veelzijdige manier om fit te worden en te blijven. Ben je benieuwd naar de voordelen die het biedt? Bij Switch the Gym Eindhoven hebben we een unieke trainingsaanpak ontwikkeld die veel krachtige elementen van crossfit bevat, maar dan met een eigen twist die het nóg leuker maakt. 

Versterk je kracht en uithoudingsvermogen

Crossfit staat bekend om zijn intensieve workouts en functionele bewegingen die zowel je kracht als je uithoudingsvermogen verbeteren. Bij onze studio in Eindhoven hebben we deze principes opgenomen in onze eigen trainingen. Hoewel we geen officiële crossfit-gym zijn, hebben onze trainingen veel overeenkomsten. 

Denk je aan crossfit, dan denk je vaak aan functionele bewegingen zoals tillen, trekken en duwen – met je eigen lichaamsgewicht als basis. Bij Switch the Gym gebruiken we vergelijkbare oefeningen die je helpen in het dagelijks leven. Denk aan squats, deadlifts en kettlebell-swings die je kernkracht en algehele fitheid bevorderen. 

Samen op weg naar een fitter bestaan

Switch the Gym Eindhoven biedt – net als bij crossfit – high-intensity trainingsessies die je motiveren en je helpen om snel vooruitgang te boeken. Onze trainingen duren 55 minuten, inclusief warming-up en coolingdown. In dit kleine uurtje train je op je eigen niveau, met een hartslagmeter om je voortgang bij te houden. En hoewel sporten soms een erg individuele ervaring kan zijn, is dat bij ons niet het geval. Een van de grootste voordelen van crossfit is het sterke gemeenschapsgevoel en de steun van mede-sporters. Dit gevoel van samenhorigheid vind je ook bij Switch the Gym in Eindhoven. Toch heb je niet het idee dat je in een grote groep sport. De belichting van de studio en de energieke muziek zorgen voor veel privacy. Zo combineren we het beste van twee werelden. 

Wij zijn Switch the Gym

Personaliseerbare trainingen en persoonlijke aandacht

Net als crossfit biedt Switch Eindhoven trainingen die aangepast kunnen worden aan jouw ervaringsniveau en doelen. Of je nu een beginner bent of een ervaren sporter; onze coaches zorgen ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om je persoonlijke doelen te bereiken. Boek hieronder een vrijblijvende proefles, kom langs en ervaar zelf hoe wij je kunnen helpen om fitter, sterker en gezonder te worden! Een betere investering in jezelf is eigenlijk nauwelijks denkbaar.

Vestiging proefles:

Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de voordelen van crossfit-elementen in een groepsles-setting, onze  work-outs of het Switch-concept in het algemeen? Neem contact met ons op en we helpen je graag verder. Een gezondere toekomst wacht!

Zelf ervaren?

Boek nu een gratis proefles of proefweek

Reviews

Happy Customers

Lees de ervaringen van onze leden

Ik ben Jeroen en sport nu zo'n 2 jaar bij Switch in Veldhoven. Na het zien van resultaten van anderen die hier trainen en het feit dat ik zelf wat wou afvallen ben ik destijds begonnen met 2x per week een les te volgen. Door de progressie die ik zag (-10kg binnen 6 maanden), de sfeer binnen en buiten de gym en de legitieme interesse in je als persoon, door zowel de trainers als baliemedewerkers, zorgde er voor dat dit al vrij snel naar 3x per week ging. Ik voelde me welkom en genoot van de trainingen ondanks dat deze tijdens Corona buiten waren en het soms wat koud kon zijn.

thumbnail

Jeroen

Hoi ik ben Yasemin, 32 jaar en moeder van twee kinderen. Ik sport nu de afgelopen anderhalf jaar regelmatig vier keer per week bij Switch The Gym. Wat mij bindt aan Switch is het unieke concept van verlichting en muziek, gecombineerd met motiverende coaches die je altijd aanmoedigen om het beste uit jezelf te halen. De trainers tillen de sportschool echt naar een hoger niveau, nog nooit heb ik me zo op mijn gemak gevoeld tijdens het sporten. Zij staan altijd klaar om je te helpen en aan te moedigen om het beste uit jezelf te halen. Dit alles gecombineerd met de fijne sfeer laat mij steeds weer met veel motivatie terugkeren naar de volgende sessie!

thumbnail

Yasemin

Hey I’m Dan, 32, single, Engineer. I’ve been at switch for 6 months and enjoying it big time. I train 3-4 times a week, currently I’m using switch to get back into rugby shape after surgery. I really enjoy the full emersion of the switch experience, get out of my head of daily troubles and focus on working hard for the hour session. Using the heart rate monitor I’m able to see real time feed on my heart rate and I’m able to track my progress. Im a person who enjoys some encouragement in the gym and for me the instructors hit the spot in giving me that extra push. Overal, Switch is the finest gym experience I’ve ever had im I’m looking forward to every session and making it a part of daily fitness life. 🤙🏻

thumbnail

Dan

Op je eigen niveau trainen in groepsverband

Voor iedere sporter een passend abonnement

Uitdagend voor beginners tot gevorderden