hero

Gym Eindhoven

SCROLL

Switch The Gym Eindhoven

Welkom bij SWITCH the gym Eindhoven. We zijn de sportschool van de toekomst en willen jou hier graag kennis mee laten maken. Je kunt ons vinden aan de Geldropseweg in Eindhoven. Hier zitten wij met onze nieuwste boutiquestudio en nodigen we jou uit om langs te komen en ons unieke concept te beleven!

De Switch methode

Fitness in Eindhoven is vanaf nu een stuk leuker, want je kunt in onze gym terecht voor een workout zoals je die nog nooit hebt ervaren. Met professionele begeleiding vanuit ons team van coaches en een op wetenschap gebaseerde methode zorgen we ervoor dat jij, volledig op je eigen niveau, de beste resultaten behaald met de leukste trainingen! Hierbij maken we gebruik van technologie zoals hartslagmeters. Op die manier zie je direct het resultaat van jouw harde werken en kunnen de trainingen nog beter op jou worden aangepast!

Openingstijden

Bij SWITCH the gym Eindhoven kun je sporten wanneer dat jou uitkomt. Hieronder zijn onze openingstijden weergegeven voor onze sportschool locatie in Eindhoven. Op welk tijdstip kunnen we jou verwachten?

We zijn er klaar voor, jij ook?

Heb je verder nog vragen? Ons team staat altijd voor je klaar! Dus, waar wacht je nog op? Kom langs in de gym in Eindhoven of boek een gratis workout. Wanneer je graag met de auto wilt komen kun je gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen. Deze kun je achter onze studio vinden. Check onze website en socials voor alle info of loop gezellig even binnen! Wanneer je langskomt krijg je dan gauw de kans om te beleven wat een echte workout is!

Rooster

Bekijk het rooster of boek direct een gratis workout en beleef wat een echte training is via onderstaande knop.

Contact

Adres

Op je eigen niveau trainen in groepsverband

Voor iedere sporter een passend abonnement

Uitdagend voor beginners tot gevorderden

Trainers

Darcy

Elle

Gabriel

Fatima

Darcy

Elle

Gabriel

Fatima

Zelf ervaren?

Boek nu een gratis proefles of proefweek

Gratis proefles

Zelf ervaren of jij de switch wil maken? Dat kan met een proefles op de Switch the Gym-locatie bij jou in de buurt.